Cursuri calificare autorizate - Scoala Nationala de Meserii
Pagina de baza
  De ce SNM ? | Cursuri in desfasurare | Locatii pentru inscrieri | Standarde Ocupationale | Despre noi | Contact 


Scoala Nationala de Meserii


a fost infiintata in anul 2000, ca departament de educatie al Patronatului National Roman - Filiala Botosani, organizatie non-profit, cu activitate in toate judetele tarii. Suntem autorizati sa desfasuram cursuri de calificare pentru 16 tipuri de meserii de catre ANC (Autoritatea Nationala de Calificari), organizand cursuri de calificare inca din anul 2000 in toate regiunile tarii.

Cursurile se desfasoara in sali de clasa cu dotari performante, laboratoare cu aparatura si materiale de ultima generatie, suporturi de curs si o organizare minutioasa si eficienta a procesului de invatamant.

                   Clic aici pentru a vedea diplomele :     


Practicam cele mai mici preturi de pe piata pregatirii profesionale a adultilor si folosim echipe de profesori care sunt in masura sa va ajute sa dobanditi toate competentele necesare pentru obtinerea diplomei si practicarea unei meserii in cele mai bune conditii.

Pana in prezent au absolvit la scoala noastra peste 10000 de cursanti. Avem una din cele mai mari rate de promovabilitate a cursantilor din tara, pe deoparte datorita profesionalismului activitatii educative pe care o desfasuram, iar pe de alta parte datorita determinarii si seriozitatii in pregatire a cursantilor.

Noi sprijim efortul absolventilor nostri privind gasirea unui loc de munca, dupa examenul final, prin colaborarea cu organizatia patronala din care facem parte. Cei mai buni cursanti ai nostri pot ramane angajati la societatile comerciale la care au executat activitatile de practica, cu care colaboram, ca urmare a dovedirii performantei si aptitudinilor in cursul examinarii finale.

Absolventii nostri au sansa de a lucra deasemenea si in strainatate, deoarece diplomele sunt pe deplin recunoscute si pe plan international.Scoala Nationala de Meserii - interviu - partea I
Scoala Nationala de Meserii - interviu - partea a II-a


Copyright @ 2010 - 2018. Scoala Nationala de Meserii. Toate drepturile rezervate.